0

Geen producten geselecteerd.

winkelwagen (0)

Velours Gordijnen

VELOURS GORDIJNEN, FLUWEEL GORDIJNEN
Velours Gordijnen kant en klaar in alle trendy kleuren van 2024!
Velours gordijnen, velvet gordijnen, fluwelen gordijnen in topkwaliteit velours stoffen
De leukste en meest uitgebreide collectie van velours gordijnen
Alle aangegeven maten zijn de stofbreedte en stofhoogte. Meer informatie over het berekenen van
hoeveel gordijnen te kopen, en van welke maat, kunt u vinden op de pagina Gordijnmaat berekenen.
Velours Gordijnen kant en klaar met plooiband
Velours Gordijnen kant en klaar met ringen

Van hoog naar laag sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van hoog naar laag sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Velours gordijnen 2024 collectie

Velours gordijnen, fluweel gordijnen, velvet velours gordijnen kant en klaar in veel trendy kleuren. Luxe uitstraling, superkwaliteit kant en klare velours gordijnen tegen de laagste prijzen.

Ontdek nu de prachtige collectie velours gordijnen van Gordijnreus. We hebben velours gordijnen in heel veel kleuren, plooigordijnen en ook ringgordijnen - allemaal kant en klaar. U kunt ze gelijk ophangen.

Velours gordijnen worden ook fluweel of fluwelen gordijnen of velvet gordijnen genoemd.

Onze velours plooigordijnen zijn voorzien met een plooiband en worden geleverd met gordijnhaakjes. Onze velours ringgordijnen hebben metalen ringen.

Onze velours gordijnen zijn trendy met een luxe uitstraling. Ze zijn blikvangers in elke soort interieur. 

We volgen de laatste mode trends op het gebied van interieur inrichting. De allernieuwste kleuren en stoffen zijn altijd vinden in onze gordijnencollectie. Velours gordijnen in schitterende trendy kleuren zoals zeegroen, oudroze, turquoise, groen, blauw, grijs, mosterdgeel en roest oranje - we hebben ze allemaal!

U kunt deze gordijnen heel mooi combineren met kleurrijke vitrage gordijnen. Vitrage gordijnen kant en klaar - klik hier.

Luxe velours gordijnen
Vanaf 2023 hebben we veel soorten fluwelen gordijnen met een luxe uitstraling. Onze luxe velours gordijnen zijn razend populair!

Goedkope velours gordijnen
We hebben een zeer brede assortiment van velours gordijnen en veel meer producten, met de laagste prijzen. We zijn gordijnspecialist sinds 2010 en marktleider in het gebied van kant en klare gordijnen -  hierdoor krijgt u veel voordeel bij elke bestelling.

Velours gordijnen kant en klaar in 2 typen:
Velours Gordijnen kant en klaar met plooiband
Onze velours plooigordijnen zijn voorzien met een plooiband en worden geleverd met gordijnhaakjes. Velvet gordijnen met plooiband zijn een prachtige accent in elk interieur.
Er zijn verschillende soorten plooiband, en ook veel verschillende typen gordijnhaakjes. Niet elk gordijnhaak past bij elk type plooiband. Gordijnreus zal altijd de juiste bijpassende gordijnhaakjes leveren.
We zullen binnenkort meer informatie geven aan onze klanten over de verschillende soorten gordijnhaakjes (gordijnhaken) van metaal en plastic. Ze worden gebruikt met verschillende soorten plooiband die geven diverse effecten zoals enkelplooi, dubbelplooi, pencil pleats of wave plooien. Gordijnreus is het enige bedrijf die gordijnen met veel verschillende typen plooibanden en gordijnhaakjes heeft.

Velours Gordijnen kant en klaar met ringen
Onze velours ringgordijnen hebben metalen ringen van binnen diameter 40 mm.
Er zijn ook plastic ringen. Op dit moment hebben we geen gordijnen in onze assortiment met plastic ringen.

Velours gordijnen kleuren 
Bij Gordijnreus heeft u een zeer uitgebriede keuze van kleuren voor velours gordijnen. We hebben velvet gordijnen in lichte kleuren, neutraal tinten en ook velle kleuren in velvet gordijnen.

Velours gordijnen trendkleuren 2024
Trendkleuren 2024 voor interieur, stoffering en gordijnen zijn:
Zeegroen, turquoise, violet, paars, crème, bruin, roze, terracotta, cognac en oranje-rood.

Fluwelen gordijnen bieden een zachte, rijke textuur en een voortreffelijk vleugje luxe. Ze brengen een sfeer van verfijning en elegantie in elke kamer en verhogen de look direct. Met een klassieke, tijdloze stijl voegen fluwelen gordijnen direct warmte en een gevoel van weelde toe aan elk interieur. Verkrijgbaar in een reeks rijke kleuren, creëren deze gordijnen een uitnodigende sfeer, terwijl ze ook een praktische manier bieden om licht te regelen en privacy te bieden. Kies voor zwaardere fluwelen gordijnen voor een betere isolatie en een luxe uitstraling.

Een goede combinatie van muurkleur en fluwelen gordijnen kan een belangrijke rol spelen in uw interieur.  De juiste combinatie creëert een gevoel van warmte, elegantie en verfijning. Het contrast in kleuren ziet er chic, maar toch gezellig uit en past goed bij de meeste meubels en decoraties. Als je je kamer er nog uitnodigender uit wilt laten zien, kun je sierkussens en andere kleurrijke accenten in complementaire kleuren toevoegen.

De belangrijkste kleuren van 2024 in huisdecoratie zijn naar verwachting mintgroen, saliegroen, blos roze, hemelsblauw en koraal. Deze kleuren zijn zacht en rustgevend en creëren een gevoel van harmonie. Ze passen mooi bij fluwelen gordijnen in de kleuren oestergrijs, gebroken wit en taupe. Deze kleuren brengen een gevoel van natuurlijke elegantie en verfijning in uw ruimte. Ze zullen zeker een vleugje luxe aan je huis toevoegen en elke kamer er glamoureus uit laten zien.
 
Heeft u vragen, neemt u gerust contact op met onze helpdesk door een bericht te sturen.
 

Veelgestelde vragen over velours gordijnen 

Waarom kiezen mensen voor velours gordijnen?
Velours gordijnen hebben een luxe uitstraling en prachtige diepe kleuren. Ze zijn modern en trendy.
Gordijnreus heeft een schitterende velours gordijnen collectie met alle trendy kleuren van nu.

Wat kosten velours gordijnen?
Bij Gordijnreus zijn de aangegeven prijzen van één (of een paar) complete gordijnen, meestal van 250 cm hoogte, klaar om op te hangen. Bij andere bedrijven is de prijs vaak per meter, dan moet u 2,5 keer de aangegeven prijs betalen voor een gordijn van 250 cm hoogte.

Gordijnreus is de voordeligste leverancier van velours gordijnen. We hebben velours en fluwelen gordijnen al vanaf € 18,99 per stuk. Deze gordijnen zijn klaar om op te hangen, er zijn geen extra kosten verbonden.

We hebben in onze assortiment veel gordijnen, allemaal van verschillende prijzen. De prijs van het gordijn is meestal afhankelijk van de kwaliteit van de stof. We hebben zeer voordelige velours gordijnen en ook luxe velours gordijnen, gemaakt van zwaarder fluweel stof.

Zijn er verschillende typen velours gordijnen?
Gordijnreus heeft een zeer uitgebreide assortiment van velours gordijnen - velours ringgordijnen en velours gordijnen met plooiband.
De stof is matte glans, medium glans of hoogglans velours stof.

Welke velours gordijnen moet ik kopen?
Welke velours gordijnen te kopen is afhankelijk op de type ophangsysteem dat u in huis heeft. Bij gordijnroeden bestelt u velours ringgordijnen. Als u gordijnrails heeft dan bestelt u velours gordijnen met plooiband. Deze leveeren we altijd inclusief gordijnhaakjes.

Zijn velours gordijnen verduisterend?
De meeste velours gordijnen zijn niet 100% verduisterend, ze zijn DIMOUT (lichtverminderend) gordijnen.
Gordijnreus heeft deze gordijnen in meerdere mooie kleuren.
Wilt u 100% verduisterende gordijnen? Ook bij lichte kleuren? Deze hebben we ook - Klik hier aub.

Hebben jullie velours gordijnen in grote maten?
Jazeker. We hebben velours gordijnen in 280 cm breedte, tot 260 cm hoogte. Hiernaast hebben we veel gordijnen in 140 cm breedte.
Hiermee een paar velours gordijnen 280 cm breed:
Velours gordijnen Champagne taupe
Velours gordijnen donkerblauw

Hoeveel gordijnen heb ik nodig?
Het is verstandig om uw raam eerst goed af te meten (breedte en hoogte) met een centimeter, en dan pas gordijnen te bestellen.
Eén gordijn van stofmaat breedte 140 cm is goed voor een roede/raam/railbreedte tussen 50 cm en 90 cm. 
Eén gordijn van stofmaat breedte 280 cm is goed voor een roede/raam/railbreedte tussen 90 cm en 170 cm. 
Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact op met onze helpdesk.

Is het mogelijk om de velours gordijnen van Gordijnreus zelf thuis te verstellen?
Onze velours gordijnen zijn gemaakt van velours stof. Het is mogelijk om deze gordijnen te verstellen of te laten verstellen door een persoon met naaiervaring, of door een naaister.
De andere optie is uw gordijnen zelf te verkorten en daarna op te vouwen en dicht te strijken met een stijkvliesband. Dit is afhankelijk op de type velours stof en ook op de strijkvliesband.

Velours gordijnen wassen - kan ik velours gordijnen zelf thuis wassen?
Hoewel het afgeraden is om velours gordijnen thuis te wassen - het is ook afhankelijk van hoe groot de gordijnen is, en de maat van uw wasmachine.

Velours gordijnen - wat is the samenstelling van de velours stof gebruikt om gordijnen te maken?
Velours gordijnen zijn gemaakt van katoen velours of van polyester velours. Katoenen velours is heel zwaar en kreukelt sneller. Polyester velours is lichter in gewicht en kreukelt heel weinig, waardoor deze stof beter is om gordijnen van te maken.

Meer voordelen van velours gordijnen:
Zacht en soepel velours stof, geeft een luxe uitstraling aan uw interieur.
Velours gordijnen passen bij veel soorten inrichtingen.
Velours gordijnen zijn geluiddempend en isolerend tot een bepaalde niveau.
Velours gordijnen zorgen voor een luxe sfeer met diep en intense kleuren.
Gordijnreus is een grote leverancier van velours gordijnen raambekleding.
Gordijnreus heeft een grote assortiment van velours gordijnen in veel kleuren, genoeg inspiratie voor uw interieur wensen.

Video's van onze velours gordijnen (op Youtube):

Velours gordijn algemeen

Velours gordijnen trendy kleuren 

Velours gordijnen terracotta cognac

Velours gordijnen prachtige kleuren

Velours gordijnen Champagne taupe

Velours gordijnen met plooiband magenta

Meer informatie
Gordijnmaat berekenen

Vitrage gordijnen

Velours gordijnen met plooiband

Velours gordijnen met ringen

100% verduisterende gordijnen

Spreien

Velours spreien op de bank zijn een perfect accent om te combineren met velours gordijnen!

 

velours gordijnen kant en klaar,kant en klare verduisterende gordijnen en vitrage gordijnen