0

Geen producten geselecteerd.

winkelwagen (0)

Vitrage gordijnen met ringen

VITRAGE GORDIJNEN MET RINGEN
Vitrage gordijnen met ringen- ontdek nu onze prachtige 2023 collectie!
Alle aangegeven maten zijn de stofbreedte en stofhoogte, voor meer informatie over gordijnmaten klik hier.

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

Vitrage gordijnen met ringen
Vitrage gordijnen zijn een geweldige manier om privacy, daglicht en stijl aan een kamer toe te voegen. Vitrage gordijnen zijn lichtgewicht, lichtdoorlatende stoffen met een verfijnde uitstraling die verkrijgbaar zijn in verschillende stijlen en kleuren. Ze kunnen alleen worden gebruikt of in combinatie met zwaardere overgordijnen voor maximale isolatie en geluidsreductie. Glasgordijnen zijn een mooie, betaalbare manier om een ​​vleugje elegantie aan elke kamer toe te voegen.

Vitrage gordijnen zijn een populaire keuze voor moderne woningen vanwege hun elegante, lichtdoorlatende effect. Ze kunnen elke kamer een gevoel van luchtigheid en helderheid geven, waardoor een moderne en stijlvolle uitstraling ontstaat. Transparante gordijnen zijn ook een geweldige optie voor kamers die wat privacy nodig hebben, maar toch zonlicht binnenlaten. Ze kunnen ook worden gelaagd met zwaardere gordijnen voor meer bedekking, terwijl er nog steeds natuurlijk licht binnenvalt. gordijnen in heldere en gedurfde prints met patronen.

Onze doorzichtige gordijnen met doorvoerringen voegen een moderne, op maat gemaakte look toe en maken het gemakkelijk om de gordijnen op te hangen. De ringen worden in de bovenkant van de gordijnstof bevestigd. Deze gordijnen worden opgehangen met gordijnroedes . Doorzichtige gordijnen ziijn prachtige als ze worden opgehangen in poelen van zachte, gerimpelde stof voor een mooie, natuurlijke drapering.

Gordijnreus heeft een schitterende collectie vitrage gordijnen geschikt voor elk soort interieur.

De ringen in onze gordijnen zijn meestal van metaal. De kleur van deze ringen is naturel staal.

velours gordijnen kant en klaar,kant en klare verduisterende gordijnen en vitrage gordijnen