0

Geen producten geselecteerd.

winkelwagen (0)

Vitrage gordijnen

VITRAGE GORDIJNEN, TRANSPARANTE GORDIJNEN
Vitrage gordijnen of glasgordijnen zijn gordijnen gemaakt van dun en lichtdoorlatende stof.
Alle aangegeven maten zijn de stofbreedte en stofhoogte. Meer informatie over het berekenen van
hoeveel gordijnen te kopen kunt u vinden op de pagina Gordijnmaat berekenen.
Vitrage gordijnen kant en klaar met plooiband en haakjes
Vitrage gordijnen kant en klaar met ringen

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

Vitrage Gordijnen 

Vitrage of vitrage gordijnen zijn relatief transparante gordijnen gemaakt van dun en lichtdoorlatende stof. Deze gordijnen, ook glasgordijnen genoemd, laten licht door in de kamer maar bieden wel privacy aan. Deze gordijnen spelen een belangrijke rol in een sfeervolle interieur.

 Transparante gordijnen of vitrage gordijnen zorgen voor daglicht in uw kamer en privacy van buitenaf. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stofsoorten en weefpatronen, zodat u de uitstraling van uw kamer kunt aanpassen. Glasgordijnen kunnen het beste worden gecombineerd met zwaardere gordijnen of overgordijnen om de perfecte balans tussen privacy en licht te creëren. Kies voor een stijlvolle en eigentijdse look eenvoudige patronen en kleuren die passen bij de inrichting van uw kamer.

 Vitrage gordijnen zijn verkrijgbaar in vele maten en kleuren, waaronder getinte versies die een subtiele tint kunnen geven aan het licht dat een kamer binnenvalt en tegelijkertijd een extra kleuraccent kan geven. Transparantie stelt mensen ook in staat om van het uitzicht naar buiten te genieten zonder de gordijnen volledig te openen, waardoor er binnen een lichte en luchtige sfeer ontstaat.

Veel gestelde vragen over vitrage gordijnen

Wat voor ophangsysteem heb ik nodig voor vitrage gordijnen?
Bij Gordijnreus heeft u twee opties:
1) Vitrage gordijnen met plooiband - deze gordijnen hebben een al ingestikte plooiband en worden geleverd met haakjes. Om deze gordijnen op te hangen heeft u rails (met kleine metalen of plastic lusjes) nodig. Nadat u heeft de rails in plaats, kunt u gelijk onze gordijnen ophangen.
Voor een complete demo van het ophangen van plooigordijnen - klik hier-gordijnen ophangen

2) Vitrage gordijnen met ringen - Deze gordijnen bevat metalen ringen, meestal met 4 cm binnendiameter, en zijn erg makkelijk om op te hangen.

Kan ik vitrage gordijnen combineren met dikkere gordijnen?
Jazeker. U kunt vitrage plooigordijnen combineren met dikkere plooigordijnen uit onze collectie. Eerst moet u rails installeren met twee tracks (banen). In elk track zijn er metalen/plastic lusjes die bewegen. Door de haakjes te bevestigen in de lusjes worden de vitrage gordijnen en de dikkere gordijnen schuifbaar.

Voor ringgordijnen zijn er ook dubbele gordijnroeden verkrijgbaar. Door dubbele gordijnroedes te installeren kunt u zowel vitrage gordijnen als dikkere gordijnen ophangen.

Hoeveel gordijnen heb ik nodig?
Het is verstandig om uw raam eerst goed af te meten (breedte en hoogte) met een centimeter, en dan pas gordijnen te bestellen.
Eén gordijn van stofmaat breedte 140 cm is goed voor een roede/raam/railbreedte tussen 50 cm en 90 cm. 
Eén gordijn van stofmaat breedte 280 cm is goed voor een roede/raam/railbreedte tussen 90 cm en 170 cm. 
Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact op met onze helpdesk.

Is het mogelijk om de vitrage gordijnen van Gordijnreus zelf thuis te verstellen?
Het is mogelijk om vitrage gordijnen te verstellen of te laten verstellen door een persoon met naaiervaring, of door een naaister.
De andere optie is uw gordijnen zelf te verkorten en daarna op te vouwen en dicht te strijken met een stijkvliesband. Dit is afhankelijk op de type vitrage stof en ook op de strijkvliesband.

Velours gordijnen wassen - kan ik vitrage gordijnen zelf thuis wassen?
Hoewel het afgeraden is om vitrage gordijnen thuis te wassen - het is ook afhankelijk van hoe groot de gordijnen is, en de maat van uw wasmachine.

Zijn witte vitrage gordijnen de beste keuze?
Gordijnreus heeft veel soorten witte vitrage gordijnen. Witte vitrage gordijnen zijn neutraal en rustig.
Hiernaast hebben we een grote collectie vitrage gordijnen in allerlei mooi en trendy kleuren, zoals lichtroze, turquoise en blauw.

Zijn jullie gordijnen kant en klare gordijnen?
Gordijnreus heeft een grote assortiment van kant en klare vitrage gordijnen, kant en klare velours gordijnen, kant en klare verduisterende gordijnen en veel meer.
Een voorbeeld van onze vitrage gordijnen - 
https://www.youtube.com/watch?v=vqlr318nOzo

Vitrage Gordijnen Collectie
Ontdek nu onze prachtige collectie vitrage gordijnen van 2024! 
We hebben een ruime assortiment met vitrage gordijnen in veel kleuren en dessins. Nieuwe trends en kleuren van 2024 kunt u vinden bij Gordijnreus. Kant en klaar transparante gordijnen en vitrage gordijnen zijn eenvoudig om op te hangen. Ze spelen een belangrijke rol in raamdecoratie - voor sfeer en voor privacy.

We hebben kant en klare vitrage gordijnen in 2 typen:
Vitrage gordijnen kant en klaar met plooiband en haakjes
Vitrage gordijnen kant en klaar met ringen

Meer tips:
Hoeveel gordijnen heb ik nodig? Klik hier
Hoe hang ik mijn gordijnen op Klik hier

Gordijnreus vitrage gordijnen

Plaats vitrage glasgordijnen voor je raam en laat meer licht in jou kamer. Het grote voordeel van vitrage is dat je van binnenuit wel kunt kijken, maar mensen van buiten kunnen niet binnen kijken. Hierdoor zijn vitrage gordijnen een goede raambekleding, maar ook elegant. Vitrages zijn gemaakt van meestal dun, transparant en lichtdoorlatende stoffen. Van buitenaf zijn gordijnen meestal het enige licht als het licht aan is. Daarom raden we aan om je vitrage gordijnen te combineren met dikkere overgordijnen.  In onze online winkel vind je een grote keuze van vitrage gordijnen.

 

velours gordijnen kant en klaar,kant en klare verduisterende gordijnen en vitrage gordijnen